Vrijblijvende offerte op maat

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Contact opnemen

Vrijblijvende offerte voor uw vertaling

U wilt natuurlijk weten wat de vertaling van uw tekst kost en hoe snel uw vertaling klaar is. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Vul het onderstaande formulier in, laat ons uw wensen weten en wij stemmen onze offerte daar zo goed mogelijk op af.

In het offerteformulier hieronder kunt u aangeven of u wel of niet een beëdigde vertaling nodig hebt. Als de vertaling bestemd is voor het buitenland, kan het zijn dat de handtekening van onze beëdigd vertaler gelegaliseerd worden. Meer informatie over legalisatie van beëdigde vertalingen vindt u hier. In het offerteformulier hieronder kunt u ook aangeven of u een beëdigde vertaling met apostille of gewone legalisatie wilt ontvangen.

Misschien hebt u uw vertaling op korte termijn nodig. Dan bent u gebaat bij een snelle levertijd. Laat ons uw wensen weten en wij denken met u mee.


 

In onze offertes staat een vaste prijs op basis van een uurtarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Deze prijs is onder meer afhankelijk van de talencombinatie, de lengte en het onderwerp van de tekst.

Uw gegevens en bestanden worden verzonden via een beveiligde verbinding, herkenbaar aan het groene slotje en https in de adresbalk van uw browser. Wij gaan strikt vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens en de bestanden die u ons verstrekt. Zie ook onze privacy- en cookieverklaring. Wij zijn gecertificeerd door Privacy Zeker.
 

Vertaalbureau All-Round voldoet aan de eisen van de AVG

Vraag een offerte aan

+

Uw gegevens

Uurtarieven

Niet-beëdigde vertalingen:
Nederlands ↔ Engels € 75,-
Nederlands ↔ Duits € 77,-
Nederlands ↔ Frans € 77,-
Nederlands ↔ Italiaans € 85,-
Nederlands ↔ Spaans € 85,-
Exclusief 21% btw en eventuele legalisatiekosten
Minimumtarief: 1 uur per opdracht en talencombinatie

 
Beëdigde vertalingen:
Nederlands ↔ Engels € 87,-
Nederlands ↔ Duits  € 89,-
Nederlands ↔ Frans € 89,-
Nederlands ↔ Italiaans € 97,-
Nederlands ↔ Spaans € 97,-
Exclusief 21% btw en eventuele legalisatiekosten
Minimumtarief: 1 uur per opdracht en talencombinatie

 

Juridisch Vertaalbureau Den Haag

Betaalbare juridische vertalingen

Maak kennis met ons team