Vrijblijvende offerte op maat

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte

Wat is een beëdigde vertaling?

Wat kost een vertaling?

Iedere tekst is anders. Daarom is iedere offerte maatwerk. Voor het berekenen van de kosten en levertijd van uw vertaling vragen wij u dan ook de tekst toe te sturen. Dat kan met het onderstaande formulier.
 

Voor elke opdracht offreren wij een vaste projectprijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Onder het formulier vindt u handige informatie over beëdigde vertalingen, legalisaties, apostilles en onze uurtarieven.

Vakantie

Ons kantoor is wegens vakantie gesloten van maandag 26 juli tot en met vrijdag 13 augustus 2021. U kunt in deze periode met het onderstaande formulier gewoon een offerte aanvragen.
Onze offerte ontvangt u dan op maandag 16 augustus a.s.

Vraag een offerte aan

+

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte voor uw vertaling

U wilt natuurlijk weten wat de vertaling van uw tekst kost en hoe snel uw vertaling klaar is. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Vul het bovenstaande formulier in, laat ons uw wensen weten en wij stemmen onze offerte daar zo goed mogelijk op af.

In het offerteformulier kunt u aangeven of u een beëdigde vertaling nodig hebt. Als de vertaling bestemd is voor het buitenland, kan het zijn dat de handtekening van onze beëdigd vertaler gelegaliseerd moet worden. Meer informatie over legalisatie van beëdigde vertalingen vindt u hier.

Misschien hebt u uw vertaling op korte termijn nodig. Dan bent u gebaat bij een snelle levertijd. Laat ons uw wensen weten en wij denken met u mee.

In onze offertes staat een vaste prijs op basis van een uurtarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Deze prijs is onder meer afhankelijk van de talencombinatie, de lengte en het onderwerp van de tekst.

Uw gegevens en bestanden worden verzonden via een beveiligde verbinding, herkenbaar aan het groene slotje en https in de adresbalk van uw browser. Wij gaan strikt vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens en de bestanden die u ons verstrekt. Zie ook onze privacy- en cookieverklaring. Wij zijn gecertificeerd door Privacy Zeker.
 

Vertaalbureau All-Round voldoet aan de eisen van de AVG

Uurtarieven

Niet-beëdigde vertalingen:
Nederlands ↔ Engels € 75,-
Nederlands ↔ Duits € 77,-
Nederlands ↔ Frans € 77,-
Nederlands ↔ Italiaans € 85,-
Nederlands ↔ Spaans € 85,-
Exclusief 21% btw

Minimumtarief: 1 uur per opdracht en talencombinatie

 
Beëdigde vertalingen:
Nederlands ↔ Engels € 87,-
Nederlands ↔ Duits  € 89,-
Nederlands ↔ Frans € 89,-
Nederlands ↔ Italiaans € 97,-
Nederlands ↔ Spaans € 97,-
Exclusief 21% btw

Minimumtarief: 1 uur per opdracht en talencombinatie

 

Coronavirus en legalisatie


Vanwege de coronamaatregelen verzorgen wij momenteel geen apostilles en legalisaties.

Uiteraard maken wij wel nog steeds beëdigde vertalingen. U kunt de handtekeningen van onze vertalers zelf bij iedere Nederlandse rechtbank laten legaliseren. Bij de meeste rechtbanken kan dat per post of op afspraak. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtspraak.

Juridisch Vertaalbureau Den Haag

Betaalbare juridische vertalingen

Maak kennis met ons team