Vrijblijvende offerte op maat

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte

Wat is een beëdigde vertaling?

Wat kost een vertaling?

Iedere tekst is anders. Daarom is iedere offerte maatwerk. Voor het berekenen van de kosten en levertijd van uw vertaling vragen wij u dan ook ons de tekst toe te sturen. Dat kan met het onderstaande formulier.
 

Voor elke opdracht offreren wij een vaste projectprijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Onder het formulier staan onze uurtarieven en vindt u informatie over beëdigde vertalingen, legalisaties en apostilles.

Vraag een offerte aan

+

Uw gegevens

Uurtarieven per 1 juli 2022

Niet-beëdigde vertalingen:
Nederlands ↔ Engels € 85,-
Nederlands ↔ Duits € 85,-
Nederlands ↔ Frans € 85,-
Nederlands ↔ Italiaans € 90,-
Nederlands ↔ Spaans € 90,-

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw
Minimumtarief: 1 uur per opdracht en per talencombinatie

 
Beëdigde vertalingen:
Nederlands ↔ Engels € 95,-
Nederlands ↔ Duits  € 95,-
Nederlands ↔ Frans € 95,-
Nederlands ↔ Italiaans € 100,-
Nederlands ↔ Spaans € 100,-
 


 

Vrijblijvende offerte voor uw vertaling

U wilt natuurlijk weten wat de vertaling van uw tekst kost en hoe snel uw vertaling klaar is. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Vul het bovenstaande formulier in, laat ons uw wensen weten en wij stemmen onze offerte daar zo goed mogelijk op af.

In het offerteformulier kunt u aangeven of u een beëdigde vertaling nodig hebt. Als de vertaling bestemd is voor het buitenland, kan het zijn dat de handtekening van onze beëdigd vertaler gelegaliseerd moet worden. Meer informatie over legalisatie van beëdigde vertalingen vindt u hier. In het offerteformulier kunt u ook aangeven of u een beëdigde vertaling met apostille of gewone legalisatie wilt ontvangen.

Misschien hebt u uw vertaling op korte termijn nodig. Dan bent u gebaat bij een snelle levertijd. Laat ons uw wensen weten en wij denken met u mee.

In onze offertes staat een vaste prijs op basis van een uurtarief. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Deze prijs is onder meer afhankelijk van de talencombinatie, de lengte en het onderwerp van de tekst.

Uw gegevens en bestanden worden verzonden via een beveiligde verbinding. Wij gaan strikt vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens en de bestanden die u ons verstrekt. Zie ook onze privacy- en cookieverklaring.

Juridisch Vertaalbureau Den Haag

Betaalbare juridische vertalingen

Maak kennis met ons team