Beëdigde vertalingen van topkwaliteit

Onze beëdigde vertalers staan voor u klaar

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling is een vertaling die voorzien is van een beëdigingsverklaring van een beëdigd vertaler. Een beëdigde vertaling wordt ook wel een gewaarmerkte of officiële vertaling genoemd.

Onze beëdigde vertaler hecht een verklaring met stempel en handtekening aan de beëdigde vertaling. In deze verklaring staat dat de vertaling het originele document correct en volledig weergeeft. De vertaling met verklaring wordt aan het vertaalde document gehecht.

Een beëdigde vertaling kan door de rechtbank ook worden gelegaliseerd. De rechtbank verklaart dat de handtekening van onze beëdigde vertaler echt is. Deze legalisatie heeft de vorm van een gewone legalisatie of een apostille, afhankelijk van het land waarvoor de vertaling bestemd is.

Profiteer van de expertise van onze beëdigde vertalers

Hebt u een beëdigde vertaling nodig van een akte van de notaris of een ander officieel document? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere opdracht wordt door een van onze beëdigd vertalers uitgevoerd.
 
Een beëdigd vertaler heeft een eed of belofte afgelegd bij een van de Nederlandse rechtbanken en staat ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) voor een of meer talencombinaties. Dit register wordt beheerd door de Raad voor Rechtsbijstand. Hiervoor moet een vertaler voldoen aan allerlei wettelijke eisen ten aanzien van opleiding en permanente educatie en van onbesproken gedrag zijn.

Beëdigde vertalers moeten voldoen aan allerlei wettelijke eisen op het gebied van opleiding en permanente educatie om in het Rbtv te mogen worden opgenomen.

Beëdigd vertalerSchakel een beëdigd vertaler van All-Round in en profiteer van onze kennis en ervaring.

Professionele beëdigde vertalingen

Extra service: legalisatie van een beëdigde vertaling


Hebt u een gelegaliseerde beëdigde vertaling nodig? Wij regelen dat graag voor u. Tegelijk met de handtekening van onze beëdigd vertaler kunnen wij ook andere handtekeningen, zoals de handtekening van de notaris, ambtenaar of de Kamer van Koophandel, laten legaliseren.

Wij hebben korte lijnen met de rechtbank. U bespaart tijd en moeite wanneer u deze legalisatieprocedure aan ons overlaat.

meer informatie over legalisatie en apostille

Vertalingen door beëdigde vertalers voor officiële instanties

Officiële instanties eisen vaak een beëdigde vertaling van een akte of juridisch document. Zij willen de zekerheid dat de vertaling door een erkende vertaler vertaald is.

Een beëdigde vertaling is nodig als de vertaling voor officiële doeleinden gebruikt wordt.
 

Bijvoorbeeld de oprichting van een vennootschap, de afwikkeling van een nalatenschap, het sluiten van een huwelijk of het aanvragen van subsidie.

Het gaat dus vaak om vertalingen van notariële akten, gerechtelijke uitspraken en andere officiële documenten.

Betaalbare beëdigde vertalingen

Juridisch Vertaalbureau Den Haag

Vraag een offerte voor een beëdigde vertaling