Perfecte juridische vertaling nodig?

Neem contact met ons op.

Meer informatie over ons team

Vragen? Neem contact met ons op.


Hebt u een vraag, dan zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar op 070 – 30 60 888 tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen of onderstaand contactformulier gebruiken.
Wij streven ernaar uw vraag binnen één werkdag te beantwoorden.
 
Wilt u weten wat de kosten en levertijd van een vertaling zijn? Gebruik dan het offerteformulier:

Vraag een offerte aan voor een beëdigde vertaling

 

Contactformulier

Corona en onze bereikbaarheid

 
In verband met de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus maken wij momenteel geen afspraken voor bezoeken aan ons kantoor. Als u vragen hebt of iets wilt bespreken, dan zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze pagina.

Adres en kantoortijden

Vertaalbureau All-Round
Patrijslaan 10
2566 XM Den Haag
Telefoon: 070 - 30 60 888
E-mail: info@juridischvertaalbureau.nl
 

Onze kantoortijden zijn:
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur.
 

Beëdigde vertalingen door juridische vertalers

Juridische communicatie moet in alle omstandigheden helder en duidelijk zijn. Wanneer u zakendoet met buitenlandse partijen, is het van het grootste belang dat voor iedereen ondubbelzinnig vaststaat wat er afgesproken wordt. Van de juiste vertaling van uw statuten, testament, koopcontract of algemene voorwaarden kan veel afhangen. U wilt dan ook perfecte beëdigde vertalingen van de beste beëdigde vertalers. Die hebben wij voor u!
 
Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen uit het Nederlands in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans en uit deze talen in het Nederlands. Daarnaast beschikken wij over gespecialiseerde financiële vertalers die financiële teksten uit het Nederlands in het Engels en uit het Engels in het Nederlands vertalen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, per e-mail of door gebruik te maken van het contactformulier hierboven. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. U ontvangt dan een duidelijke offerte.
 

  • Onze beëdigde vertalers zijn hoogopgeleide, gespecialiserde professionals met jarenlange ervaring op hun vakgebied. Zij zijn allemaal ingeschreven in het landelijke Register beëdigde vertalers en tolken (Rbtv) en houden hun vakkennis op peil door middel van permanente educatie.

 

  • Onze beëdigde vertalingen voldoen aan alle internationale eisen en kunnen door iedere Nederlandse rechtbank gelegaliseerd worden door middel van een apostille of legalisatie.

 

  • Onze opdrachtgevers zijn notarissen, advocaten, accountants, belastingadviseurs, bedrijven, instellingen en non-profitorganisaties. Daarnaast maken wij beëdigde vertalingen voor particuliere opdrachtgevers.

Juridisch Vertaalbureau All-Round in Den Haag

Professionele juridische vertalingen door gespecialiseerde beëdigde vertalers

Vraag nu een vrijblijvende aan voor een beëdigde vertaling