Perfecte juridische vertaling nodig?

Neem contact met ons op.

Meer informatie over ons team

Heb je een vraag? Neem contact met ons op.


Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 070 - 30 60 888.
Je kunt je vraag ook mailen naar info@juridischvertaalbureau.nl.
 
Als je een offerte wilt ontvangen, klik dan op onderstaande knop en vul het offerteformulier in:

Offerte aanvragen

Adres

Vertaalbureau All-Round
President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag
Telefoon: 070 - 30 60 888
E-mail: info@juridischvertaalbureau.nl

Kantoortijden: maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur.

Wil je langskomen? Dan maken wij graag een afspraak.

Onze locatie
 

Kantoor Vertaalbureau All-Roundkantoorgebouw Tauro, President Kennedylaan 19, Den Haag

Bron: Google Maps

Beëdigde vertalingen door juridische vertalers

Juridische communicatie moet in alle omstandigheden helder en duidelijk zijn. Wanneer je zakendoet met buitenlandse partijen, is het van het grootste belang dat voor iedereen ondubbelzinnig vaststaat wat er afgesproken wordt. Van de juiste vertaling van je statuten, testament, koopcontract of algemene voorwaarden kan veel afhangen. Je wilt dan ook perfecte beëdigde vertalingen van de beste beëdigde vertalers. Die hebben wij!
 
Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen uit het Nederlands in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans en uit deze talen in het Nederlands. Daarnaast beschikken wij over gespecialiseerde financiële vertalers die financiële teksten uit het Nederlands in het Engels en uit het Engels in het Nederlands vertalen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op. Dat kan telefonisch en per e-mail. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Je ontvangt dan een duidelijke offerte met een vaste prijs en levertijd.
 

  • Onze beëdigde vertalers zijn hoogopgeleide, gespecialiseerde professionals met jarenlange ervaring op hun vakgebied. Zij zijn allemaal ingeschreven in het landelijke Register beëdigde vertalers en tolken (Rbtv) en houden hun vakkennis op peil door middel van permanente educatie.

 

  • Onze beëdigde vertalingen voldoen aan alle internationale eisen en kunnen door iedere Nederlandse rechtbank gelegaliseerd worden met een apostille of legalisatie.

 

  • Onze opdrachtgevers zijn notarissen, advocaten, accountants, belastingadviseurs, bedrijven, instellingen en non-profitorganisaties. Daarnaast maken wij beëdigde vertalingen voor particuliere opdrachtgevers.

Juridisch Vertaalbureau All-Round in Den Haag

Professionele juridische vertalingen door gespecialiseerde beëdigde vertalers

Vraag nu een vrijblijvende aan voor een beëdigde vertaling