Professionele juridische vertalers

Persoonlijke service op maat

Contact opnemen

Over ons


Persoonlijke aandacht en maatwerk

 

Vertaalbureau All-Round wordt geleid door Hans van der Ven en Karen Stuurman. Dankzij onze kleine, flexibele en efficiënte organisatie kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, snelle communicatie en maatwerk.

Samen met ons team ervaren juridische en beëdigde vertalers Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans zorgen wij voor een perfecte uitvoering van iedere vertaalopdracht. Professioneel, deskundig en op tijd.

“Service in kernwoorden: degelijk, betrouwbaar, gedreven”

Hans van der Ven

Beëdigd vertaler Engels

Hans is beëdigd vertaler Engels en staat ingeschreven in het landelijke Register van beëdigde tolken en vertalers (Rbtv). Hij is gespecialiseerd in juridisch en financieel vertaalwerk. Zijn vader richtte Vertaalbureau All-Round in 1948 op en in 1985 nam Hans het stokje over.

Hans beschikt dan ook over een brede vertaalervaring in de juridische, notariële en financiële wereld. Hans was eerder bestuurslid en voorzitter van de Nederlandse brancheorganisatie van vertaalbureaus.

Hans van der Ven, juridisch vertaler

Karen Stuurman

Beëdigd vertaalster Engels en Italiaans

Karen studeerde in 1993 af als vertaalster Engels en Italiaans aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken in Antwerpen. Sindsdien is zij werkzaam als beëdigd vertaalster Engels en Italiaans.

Karen is gespecialiseerd in het vertalen van juridische documenten. Ook zij is ingeschreven in het Register van beëdigde tolken en vertalers (Rbtv).

Karen Stuurman, beëdigd vertaalster Engels en Italiaans

“Uitstekend bureau voor perfect vertaalwerk. Goede service, denken mee en komen afspraken na.”

Ontdek onze service

De lijnen met onze vertaalteams zijn kort, we werken snel en efficiënt met de allernieuwste vertaaltools. Boven alles denken we met u mee. Wij zijn vertalers, mensen van de praktijk met een enorme ervaring en een stevige inhoudelijke kennis van uw vak en uw markt.

Ontdek onze service en vraag een vrijblijvende offerte aan.
 

Offerte aanvragen

Vertalen voor ons juridisch vertaalbureau


Ben je juridisch vertaler en wil je voor ons werken?
Wij hebben de eisen die wij stellen voor je op een rijtje gezet.

Bekijk hier het profiel van onze juridische vertalers

Juridisch Vertaalbureau Den Haag

De beste juridische vertalers