Professionele juridische vertalers

Persoonlijke service op maat

Contact opnemen

Over ons


Persoonlijke aandacht en maatwerk

 

Vertaalbureau All-Round wordt geleid door Hans van der Ven en Karen Stuurman. Dankzij onze kleine, flexibele en efficiënte organisatie kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, snelle communicatie en maatwerk.

Samen met ons team ervaren juridische en beëdigde vertalers Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans zorgen wij voor een perfecte uitvoering van iedere vertaalopdracht. Professioneel, deskundig en op tijd.

“Service in kernwoorden: degelijk, betrouwbaar, gedreven”

Karen Stuurman

Beëdigd vertaler Engels en Italiaans

Karen is in 1993 afgestudeerd als vertaler Engels en Italiaans aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken van de Universiteit Antwerpen. Daarna is zij als beëdigd vertaler aan de slag gegaan. In 1999 heeft zij een postacademische specialisatiecursus juridisch vertalen Engels afgerond.

Karen heeft zich gespecialiseerd in juridische vertalingen op het gebied van o.a. ondernemingsrecht, erfrecht, familierecht, arbeidsrecht, contractenrecht en Europees recht. Zij is ingeschreven in het Register van beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) onder nummer 22. In het kader van permanente educatie volgt zij regelmatig nascholingscursussen op taalkundig en juridisch gebied.
 

Karen Stuurman, beëdigd vertaler Engels en Italiaans Den Haag

Hans van der Ven

Beëdigd vertaler Engels

Hans van der Ven, beëdigd vertaler Engels Den Haag

Hans is beëdigd vertaler Engels en staat ingeschreven in het landelijke Register van beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) onder nummer 26. Zijn vader richtte Juridisch Vertaalbureau All-Round op in 1948. Na zijn studie in Brussel en Nederland nam Hans in 1985 het stokje over. Hans beschikt dan ook over een zeer ruime vertaalervaring.
 
Hans is gespecialiseerd in juridische en financiële vertalingen. Hij heeft talloze specialisatiecursussen gevolgd en met zijn brede expertise in vertaalwerk op het gebied van onder andere ondernemingsrecht, erfrecht, familierecht, vastgoedrecht, vermogensrecht, procesrecht en asset management staat hij tal van opdrachtgevers uit de juridische, notariële en financiële wereld bij met professionele vertalingen.
 
Hans was eerder bestuurslid en voorzitter van de Nederlandse brancheorganisatie van vertaalbureaus.
 

“Uitstekend bureau voor perfect vertaalwerk. Goede service, denken mee en komen afspraken na.”

Ontdek onze service

De lijnen met onze vertaalteams zijn kort, we werken snel en efficiënt met de allernieuwste vertaaltools. Boven alles denken we met u mee. Wij zijn vertalers, mensen van de praktijk met een enorme ervaring en een stevige inhoudelijke kennis van uw vak en uw markt.

Ontdek onze service en vraag een vrijblijvende offerte aan.
 

Offerte beëdigde vertaling aanvragen

Vertalen voor ons juridisch vertaalbureau


Ben je juridisch vertaler en wil je voor ons werken?
Wij hebben de eisen die wij stellen voor je op een rijtje gezet.

Bekijk hier het profiel van onze juridische vertalers

Juridisch Vertaalbureau Den Haag

De beste juridische vertalers

Lees onze nieuwsberichten