Juridisch Vertaalbureau Den Haag

Eerste aanspreekpunt voor juridische beëdigde vertalingen

Neem contact met ons op

Juridisch Vertaalbureau Den Haag

Den Haag is niet alleen de stad van de Nederlandse regering, de Eerste en Tweede Kamer, ministeries, de Raad van State en vrijwel alle ambassades en consulaten in Nederland, maar ook de internationale stad van vrede en recht.
 
Tienduizenden mensen werken in Den Haag elke dag samen aan een vrediger, rechtvaardiger en veiliger wereld, vanuit zo’n 200 organisaties, instellingen, bedrijven en kenniscentra. Deze kenniswerkers komen uit allerlei landen en spreken verschillende talen. Zij hebben dan ook vaak vertalingen nodig van uiteenlopende juridische documenten.

Voor veel internationale opdrachtgevers in Den Haag is Juridisch Vertaalbureau All-Round in Den Haag het eerste aanspreekpunt voor professionele juridische vertalingen, bijvoorbeeld van statuten, overeenkomsten en contracten.

Profiteer ook van onze kennis en ervaring en vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een perfecte juridische vertaling.
 

Offerte voor een beëdigde vertaling aanvragen

Juridisch Vertaalbureau in Den Haag, stad van vrede en recht

Internationale opdrachtgevers

‘The Hague’ wordt internationaal steeds meer een begrip. Den Haag heeft een sterk internationaal imago. Dit trekt niet alleen nieuwe internationale organisaties naar de stad, maar ook grote internationale bedrijven. Daarnaast huisvest Den Haag een groot aantal dienstverlenende bedrijven, zoals pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en juridische instellingen. Ook de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) heeft haar zetel in Den Haag.
 
Den Haag is de enige stad buiten New York waar een VN-hoofdorgaan is gevestigd, het Internationaal Gerechtshof (ICJ) in het Vredespaleis.
 
Daarnaast hebben ook het Internationaal Strafhof (ICC), Europol, Eurojust, de Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht (HCCH), het Europees Octrooibureau, het Permanent Hof van Arbitrage, het Huis van Europa en de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) hun zetel in Den Haag.

In Den Haag wordt bovendien volop gewerkt aan internationale veiligheidsvraagstukken. In het grootste veiligheidscluster van Europa, 'The Hague Security Delta', werken meer dan 15.000 mensen in 400 organisaties samen om de veiligheid in de wereld te vergroten. De focus ligt daarbij op cybersecurity.
 
Ook NGO’s als Unicef, Oxfam Novib, CARE Nederland en Cordaid zijn in Den Haag gevestigd.
 
Veel van deze organisaties staan wij als juridisch vertaalbureau in Den Haag bij met professionele juridische vertalingen.
 
Wil jij ook een notariële akte of een ander juridisch document laten vertalen? Wij maken graag een vrijblijvende offerte.
 

Offerte voor een beëdigde vertaling aanvragen


 

Juridisch Vertaalbureau Den Haag

Eerste aanspreekpunt voor internationale opdrachtgevers