Juridische vertalingen in 2019, een vooruitblik.

Datum: 04-01-2019


Wat heeft 2019 in petto?


Nieuwe kansen, het nieuwe jaar biedt ze volop. Januari is dan ook hét moment om vooruit te kijken. Waar wilt u naartoe? Met internationale ambities kunt u bij ons terecht. De aantrekkende economie biedt internationale ondernemers kansen en wij helpen u graag deze te benutten. Ons goede voornemen voor 2019 is dan ook om u op onze nieuwe website te informeren over interessante ontwikkelingen. We denken ook in het nieuwe jaar met u mee.
 
Wij helpen opdrachtgevers al tientallen jaren om goede zaken te doen buiten onze landsgrenzen. Laat uw statuten, oprichtingsakte of KvK-uittreksel door ons vertalen en de wereld ligt aan uw voeten.

 

2018 in vogelvlucht


Vanwege onze specialisatie, juridische vertalingen, stond 2018 voor een belangrijk deel in het teken van de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Sinds 25 mei 2018 moet iedereen zich houden aan de nieuwe privacyregels. Voor ons betekende dat een stortvloed aan vertaalwerk. We vertaalden talloze privacyverklaringen en verwerkersovereenkomsten voor opdrachtgevers die internationaal actief zijn. Zelf werden we ook AVG-proof.
 
In 2018 zijn veel nieuwe vennootschappen opgericht. In het afgelopen jaar hebben wij dan ook opvallend veel oprichtingsakten en statuten vertaald voor ondernemers die hun vleugels willen uitslaan. En ook voor stichtingen die internationaal opereren. Gezien de positieve economische ontwikkelingen mag aangenomen worden dat deze trend zich in 2019 voortzet. Wij verwachten ook in het komende jaar weer voor tientallen vennootschappen en stichtingen de statuten te vertalen.
 
Bent u bestuurder van een vennootschap of stichting? En bent u van plan een buitenlandse vestiging te openen of op een andere manier activiteiten over de grens te ontplooien? Profiteer dan van onze expertise en neem contact met ons op voor de vertaling van uw statuten, oprichtingsakte en KvK-uittreksel. Een beëdigde vertaling van deze documenten hebt u immers nodig om in een ander land te kunnen ondernemen.

 

Volop in ontwikkeling


Wij vernieuwen als juridisch vertaalbureau continu. Resultaten daarvan zijn onder andere onze nieuwe website en de verlenging van onze registratie in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers (Rbtv). Wij blijven ons ook in 2019 verder ontwikkelen in ons vak door het volgen van cursussen en trainingen op het gebied van notarieel recht, wet- en regelgeving en juridisch vertalen. Daarnaast volgen wij al het nieuws over juridische ontwikkelingen op de voet. Deze kennis delen wij graag met u. In deze nieuwe nieuwsrubriek houden wij u op de hoogte van allerlei onderwerpen die wellicht interessant voor u zijn.
 
Ontdek de kwaliteit van de beëdigde vertalingen van Vertaalbureau All-Round.


Vraag nu een vrijblijvende offerte aan


Juridische vertalingen in 2019, een vooruitblik.