Coronavirus: Vertaalbureau All-Round in Den Haag blijft open

Datum: 19-03-2020

 

Onze dienstverlening gaat door!


Nu het coronavirus om zich heen grijpt, krijgen wij regelmatig de vraag of wij nog wel open zijn. Steeds meer ondernemers worden immers geconfronteerd met de gevolgen van het coronavirus, bedrijven moeten sluiten en allerlei activiteiten en evenementen worden afgelast.
 
Als vertaalbureau verkeren wij in de gelukkige omstandigheid dat wij onze diensten kunnen blijven verlenen zonder direct contact met onze opdrachtgevers. Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op en zetten alle zeilen bij om u te blijven ondersteunen met hoogwaardige beëdigde vertalingen. Daarbij houden wij ons natuurlijk aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM.

 

Apostilles en legalisaties

 
Vanwege het coronavirus zijn de centrale balies van de Nederlandse rechtbanken gesloten, in elk geval tot en met maandag 6 april 2020. Dat betekent dat wij in die periode helaas niet voor u naar de rechtbank kunnen gaan om uw beëdigde vertaling te laten voorzien van een apostille of legalisatie.
 
Zolang de centrale balie gesloten is, kunt u bij iedere Nederlandse rechtbank per post een apostille of legalisatie voor uw beëdigde vertaling aanvragen. De beëdigde vertaling met apostille of legalisatie ontvangt u dan per aangetekende post retour. Meer informatie hierover, en de adressen van de diverse centrale balies, kunt u vinden op de webpagina’s van de diverse rechtbanken, zoals die van de rechtbank Den Haag, de rechtbank Amsterdam en de rechtbank Rotterdam. Op www.rechtspraak.nl zijn ook de gegevens van de andere rechtbanken te vinden.
 
 

Hoe gaan notariskantoren om met het coronavirus?

 
De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) meldt dat de meeste notariskantoren gewoon open zijn:
 
“Notarissen hebben van de wetgever een ministerieplicht gekregen. Dit houdt in dat zij verplicht zijn diensten te verlenen. Wel werken veel (kandidaat-)notarissen thuis tot en met in ieder geval 6 april. Adviesgesprekken gaan vaak via de telefoon of via een beeldverbinding. Notarissen die op kantoor zijn, houden zich aan de regels van het RIVM in verband met het coronavirus. Klanten die ziek zijn, wordt gevraagd niet langs te komen.”
 

Meer informatie, bijvoorbeeld over wat de notaris doet als het voor de klant fysiek onmogelijk is de akte te ondertekenen, is te vinden op de website van de KNB.
 
 

Wij staan voor u klaar!

 
Ook in deze crisistijd staan wij op ons kantoor in Den Haag voor u klaar met de beste juridische vertalers. U kunt op ons vertrouwen. Al meer dan 70 jaar.
 
Of u nu een testament, een verklaring van erfrecht of huwelijkse voorwaarden wilt laten vertalen: u kunt bij ons terecht voor perfecte beëdigde vertalingen van al uw juridische documenten.

En hoewel het zware tijden zijn voor ondernemend Nederland, merken wij dat bedrijven blijven ondernemen: statuten vertalen is nog steeds ons dagelijkse werk. Veel transacties gaan gewoon door. Wij dus ook.

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.


Coronavirus: Vertaalbureau All-Round in Den Haag blijft open