EN  |  NL
Vertaalbureau All-Round, Den Haag | All-Round Translations, The Hague

Vertaalbureau All-Round: 70 jaar vertaalervaring


Sinds onze oprichting in 1948 zijn wij uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van juridische en financiële vertalingen. Wij begonnen, uiteraard, met mechanische schrijfmachines en stapels woordenboeken, wetboeken en naslagwerken. Nu gebruiken wij de modernste vertaaltools en digitale hulpmiddelen. Zo hebben wij onze eigen unieke terminologische database opgebouwd, die een enorme hoeveelheid vertalingen en definities van vaktermen bevat en die dagelijks wordt bijgewerkt en uitgebreid.

In de 70 jaar van ons bestaan hebben wij tienduizenden juridische vertalingen gemaakt en financiële teksten vertaald voor opdrachtgevers uit allerlei sectoren, waaronder het notariaat, de advocatuur, de accountancy en het bedrijfsleven.

 

Toonaangevend in juridische, notariële en financiële vertalingen


Onze kracht is dat onze beëdigde vertalers een uitstekende talenkennis combineren met een diepgaande kennis van het juridische en financiële vakgebied: zij zijn ervaren taalexperts èn vakspecialisten. Bij ons vindt u alle juridische en financiële specialismen onder één dak en wij beschouwen het als onze taak om hierin toonaangevend te zijn en te blijven.

“All-Round” is dan ook niet alleen onze naam maar ook onze missie.

 

Persoonlijke service


Wij werken binnen een klein, slagvaardig en hecht team. Dat betekent korte lijnen, heldere afspraken, snelle actie, persoonlijke service en maatwerk.

Meer weten?

>> Werkwijze en kwaliteit
>> Ons team


 
Juridisch Vertaalbureau All-Round Den Haag: professionele juridische vertalingen door gespecialiseerde beëdigde vertalers
Full member of Elia
(European Language Industry Association)